
 

 

 

RHODE ISLAND CONVENTION CENTER  

AMICA MUTUAL PAVILION  

UNIFORM ITB–VENDOR QUESTIONS/ANSWERS 

 

1) In Article 6, Section 1A – Bid states “security and polo shirts to be embroidered, no 
patch, no name”. If logo is embroidered on an emblem that matches/blends into the 
fabric and color of the shirt/polo, is that acceptable? See example below: This is 
acceptable. 

 

2) In Article 6, Section 1 – Can you please specify the type of shirt for each 
department? Example: long sleeve button down, short sleeve button down, polo, 
long sleeve oxford, etc. This will dictate pricing. Long sleeve button down and short 
sleeve polos. 
 

3) Do you approve the use of an embroidered emblem in order to meet delivery 
expectations that are outlined in Section 1-E? Yes, use of embroidered emblem is 
appropriate. 
 

 

 



 

 

 

 


